Організація Bojo Nouveau від компанії 4B - звіт за 2024 рік

Свято Bojo Nouveau разом з 4В! Звіт заходу

Час читання: 5 хвилин

Сьогоднішня публікація – це відображення події, яку важко забути — свято молодого вина Божоле Нуво. Стаття для тих, хто пропустив святкування, та для тих, хто вже з нетерпінням очікує наступної можливості приєднатися до нас.

Трішки про французькі традиції

Божоле Нуво (Bojo Nouveau) – це свято, що відзначає випуск нового вина в регіоні Божоле, що розташований у південному заході Франції. Це свято виникає кожен рік в третій четвер листопада, коли виноградники завершують збір врожаю і вино переходить до стадії першого бродіння.

Особливість Божоле Нуво полягає в тому, що вино виробляється з ГАМЕ — сорту винограду, який має легкий смак і аромат, та витримується лише кілька тижнів до релізу на ринок. Це вино вважається молодим та свіжим, з легким фруктовим смаком.

Випуск Божоле Нуво є важливою традицією для регіону, і його реліз часто супроводжується святкуванням та фестивалями, де люди куштують молоде вино разом з традиційними стравами. Своєрідний святковий настрій та легкість цього вина роблять Божоле Нуво популярним серед виноманів та гурманів. 

Для юридичної компанії 4В це традиційне свято, яке ми святкуємо вже шостий рік поспіль, об’єднуючи клієнтів і партнерів за дегустацією.

Цьогорічне свято відбулося 16 листопада 2023 року в ресторані NĂM. Святкування поєднало в собі дегустацію молодих вин та презентацію нових послуг компанії, а саме:
звітність по КІК
відкриття компанії в ОАЕ

Гості отримали можливість насолоджуватися не тільки ароматами та смаками вин, але й дізнатися про нові можливості та проєкти.

Виступи спікерів 

Виступи спікерів, які представляли різні напрями компанії, зробили свято більш насиченим та корисним.

Лідія Рогова виступила з презентацією, в якій розкрила сутність місії компанії та надала інформацію про рішення які 4В надає клієнтам. Її виступ був спрямований на те, щоб відкрити перед клієнтами широкий спектр можливостей, які компанія пропонує для досягнення їхніх бізнес-цілей.

Тетяна Столяр, яка є партнеркою юридичної компанії 4В, виступила як експерт у фінансовому, податковому та управлінському обліку. Вона охопила ключові аспекти діяльності іноземних компаній, оновивши актуальну інформацію звітності КІК.

Христина Лобойко, виступила як юрист з корпоративного права компанії 4В. Детально розглянула тему відкриття компаній в ОАЕ та надала відповіді на запитання гостей. Її виступ не тільки розкривав юридичні аспекти, але і стимулював інтерес до міжнародних можливостей для бізнесу.

Поєднали приємне з корисним

У цей день ми ініціювали благодійний аукціон, спрямований на відновлення двох автомобілів, які використовується для перевезення поранених на передовій.
Нам вдалося зібрати:  61 250 грн.

Дегустація вдалась, повторимо в наступному році!

Божоле – синонім свята життя, з нього починається Новий Рік виноробів. А їхнє вино, чекають цілий рік та випивають за перший тиждень! Божоле нікого не залишить байдужим. Поділимось винами та смаками які ми куштували на зустрічі:

  • Божолє Moillard -Вино, на яке чекають цілий рік та випивають за перший тиждень! Божоле нікого не залишить байдужим. Moillard – історичний негоціант з Бургундії, який також розливає свій Божоле Нуво. Виноград відбирають у багаторічних партнерів-виноградарів, а вміла команда енологів використовує багатий досвід, щоб створити гідне вино. 
  • Божолє Fleurs – свіже, енергійне вино з безліччю червоних фруктів, що заповнюють смак повний енергії.
  • Божолє Laurent Dublanc – Молоде, веселе та зухвале! Ароматне вино з нотками персиків і стиглих червоних фруктів, має м’який смак з характерною для молодого вина свіжістю. Дуже легко п’ється.
  • Вино червоне Cristia – Елегантне, складне вино з гармонійним ароматом, в якому поєднуються квіткові та фруктові тони з легким дотиком лакриці. Смак збалансований, тривалий, фруктовий з ароматним післясмаком.

З впевненістю можемо сказати що захід пройшов на високому рівні. Гості залишились задоволеними, виражаючи подяку за запрошення. 

Вишукані вина, добре підібрана їжа, цікаві презентації та ефективний нетворкінг закріпили наше подальше партнерство.

корисні матеріали в нашому блозі
Стратегії управління правами Інтелектуальної власності

Для багатьох бізнесів інтелектуальна власність (ІВ) – важлива частина їхніх бізнес-процесів та репутації, а в деяких компаній її вартість може навіть перевищувати вартість виробничих потужностей або бути основним джерелом доходу. У цій статті ми розглянемо як захистити такий цінний актив та отримати з нього максимальний прибуток. Що таке інтелектуальна власність компанії? WIPO – Всесвітня організація […]

читати далі
Як зареєструвати патент на винахід у Китаї

У Китайській Народній Республіці (КНР) підбили «патентні» підсумки 2023 року, згідно з якими кількіст2ь виданих охоронних документів на винаходи в країні збільшилася на 15,4%. Таким чином, під кінець 2023-го в Китаї налічувалося 4991 млн чинних охоронних документів. Інтерес до отримання патенту на винахід у КНР зберігається як у жителів країни, так і серед іноземних громадян. […]

читати далі
Related на Amazon. Розблокування пов’язаних Seller Account

На Amazon налічується понад 310 мільйонів активних облікових записів. Це не дивно з огляду на те, які широкі можливості платформа надає для ритейлерів по всьому світу. Крім того, безліч продавців об’єднують свої зусилля для спільного просування товарів на платформі, і при цій кооперації створюють усередині даних тригери для зв’язування своїх акаунтів. Хоча самі собою тригери […]

читати далі